Лудогорец върна лудите вечери малко преди Коледа - шампионът ни

...
Лудогорец върна лудите вечери малко преди Коледа - шампионът ни
Коментари Харесай

Сладко отмъщение: Лудогорец си върна на датчани, ще играе и догодина в Европа

" Лудогорец " върна лудите вечери малко преди Коледа - първенецът ни победи " Нордселанд " с 1:0 в последния кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите и ще играе в Европа и идната пролет.

Якуб Пьотровски заби победния гол в 78-ата минута, оказа помощ му и рикошет, а гостите удариха две греди. Страничният дирек един път оказа помощ и на гостите.

По-рано в шампионата " Лудогорец " загуми от датчаните с 1:7 като посетител. Малко по-късно Ивайло Петев бе уволнен, а шансът в Европа в този момент още веднъж бе с Георги Дерменджиев.

Първото място в група Н е за " Фенербахче " - 12 т., второто за " Лудогорец " - също 12, само че по-лоши индикатори. " Нордселанд " остана трети с 10, а " Спартак " (Търнава) приключи с 1 т. Любопитно е, че датският тим разруши и " фенерите " вкъщи - 6:1. Днес край Босфора турският гранд удари словаците с 4:0.

Жребият за първата фаза на елиминациите на шампионата е в понеделник. 

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР