Лудогорец удари резервите на Левски с 2:0 с традиционната порция

...
Лудогорец удари резервите на Левски с 2:0 с традиционната порция
Коментари Харесай

Лудогорец и Сватбата удариха Левски ВИДЕО

Лудогорец удари запасите на Левски с 2:0 с обичайна порция съдийска помощ. Днес на делиорманци мазно се наведе сватбарят от Петрич Ивайло Стоянов, който неотдавна яде пердах като магаре в югозападен чалга бар. Сватбата сподели общо три червени картона. Клаудиу Кешерю и Козмин Моци бяха точни за триумфа, а с него разградчани още веднъж излязоха с 3 точки пред втория ЦСКА. " Сините " са на трето място с 58 точки, а изоставането им постави завършек на илюзиите за купата.

Иван Горанов, Моци и асистент треньорът на Левски Димитър Иванков бяха изгонени. Бранителят на " сините " бе изпъден за нарушаване в наказателното поле, румънецът вкара дузпата, само че по-късно бе изпъден поради насладата си пред почитателите на " сините ". Ултрасите пък не устояха и пробваха да нахлуят на терена, с цел да линчуват Моци. Треньорът на вратарите в Левски Димитър Иванков също бе изпъден, откакто потърси сметка на бранителя на Лудогорец.
Сватбата скандално подмина дузпа за Левски в 58-ата минута, когато Иван Горанов бе повален в пеналта. Преди това той подмина с лека ръка няколко нарушавания за картони на делиорманци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР