Лудогорец U14 спечели международния турнир VIVACOMCUP 2019.След като завършиха на

...
Лудогорец U14 спечели международния турнир VIVACOMCUP 2019.След като завършиха на
Коментари Харесай

Лудогорец спечели турнира за юноши в Разград

Лудогорец U14 завоюва интернационалния шампионат VIVACOMCUP 2019.След като приключиха преди всичко в своята група А с цялостен актив от точки, момчетата на Емил Георгиев победиха в директния мач за първото място спечелилия в група Б Динамо (Тбилиси) с 2:0. В воин се трансформира централният нападател Петър Кирев, който осъществя и двете попадения.

Първата част предложи оспорвана игра с доста единоборства, в която по-едрите и здрави играчи на Динамо бяха по-активният отбор на терена. В тези минути се открои положителната игра на вратаря на " орлите " Умут Хакиф. В 17-та минута той с необикновен инстикт предотврати сигурен гол след удар от няколко метра.

Седем минути по-късно Хакиф още веднъж се оправи с рисков шут на гостите, насочен от чиста позиция. " Орлите " търсеха своя късмет на контраофанзива и след добе проведена такава Петър Кирев технично преодоля директния си надзирател в наказателното поле и стреля, само че в ударът нямаше задоволително мощ и вратарят на гостите се оправи.

През втората част разградчани още веднъж одобриха играта в своята половина и контраатакуваха на скорост при всяка опция. Гостите продължиха да имат териотирален превес, само че той не докара до съществени рискове пред Умут Хакиф. В 55-та минута Стивън Вълчев стреля рисково от границата на наказателното поле, само че топката мина край гредата. Четири минути по-късно " орлите " извършиха директен свободен удар. Играч в зелено отклони топката с глава и до нея първи стигна Петър Кирев, който я прати в мрежата за 1:0.

Още в идната минута слисаните грузинци получиха втори гол. След бърза контраофанзива, Стивън Вълчев откри Кирев, който финтира бранител и вкара за крайното 2:0.
 Сисиньо може да донесе на Лудогорец 3,5 млн. евро
Сисиньо може да донесе на Лудогорец 3,5 млн. евро

Футболистът пред трансфер в родината си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР