Лудогорец U14 разби с 4:0 Шумен в първата си проверка

...
Лудогорец U14 разби с 4:0 Шумен в първата си проверка
Коментари Харесай

Лудогорец U14 разби с 4:0 Шумен в първа проверка

Лудогорец U14 разруши с 4:0 Шумен в първата си инспекция през зимната подготовка.

Мачът се игра на един от терените в комплекса „ Гнездо на орли “, а отборът на гостите бе формиран от момчета, по-големи с една и две години.

„ Орлетата “ откриха още в 2-та минута. Георги Петров се разписа от границата на наказателното поле след шут с левия крайник. В 19-та минута Джем Андонов центрира в наказателното поле, където Ястиян Георгиев засече с глава и вкара за 2:0. В 23-та минута Джем Андонов проби самичък и приключи с удар отвън наказателното поле, само че след реакцията на вратаря на противника, топката срещна напречната греда. След корнера Тимур Мустафа не съумя от упор с глава да насочи топката в опразнената врата. При този резултат приключи първото полувреме.

След подновяването на играта Еди Дончев са разписа за 3:0 в 51-та минута. Четири минути по-късно Калоян Георгиев оформи крайното 4:0, откакто се ориентира най-добре при едно безредие в наказателното поле на противника. Преди да се разпише, Калоян на два пъти излиза очи в очи със стража на Шумен, само че не съумя да порази задачата.

Момчетата заслужават поздравления за старанието, само че истината е, че сме при започване на подготовката и ни следва още доста работа. За отбелязване е, че доста от нещата, които упражняваме, се получават на терена, разяснява старши треньорът Милен Маринов след последния съдийски сигнал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР