Лудогорец ще направи още един голям изходящ трансфер, според информация

...
Лудогорец ще направи още един голям изходящ трансфер, според информация
Коментари Харесай

Трансферна бомба! Лудогорец прави нов голям изходящ трансфер

Лудогорец ще направи още един огромен произлязъл трансфер, съгласно информация на кипърския уебсайт "24Спортс ". Става въпрос за топ реализаторът Пиерос Сотириу, който се мести в японската Джей-лига и към този момент ще облича екипа на Хирошима Санфрече.

Само преди няколко дни от тима си потегли и отбранителният халф Алекс Сантана, преместил се реалокира в бразилския гранд Атлетико Паранаензе. Така че кипърецът отваря още една липса в стартовите 11 на словенския треньор Анте Шимунджа.

Пет месеца преди да навърши 30 години Сотириу одобри от втори опит офертата на японците, които трябваше да се постараят, с цел да получат позитивен отговор от кипърския нападател. Лудогорец ще получи 1,5 милиона евро за прехвърлянето и бонуси при достижения на Хирошима с присъединяване на Сотириу.

Пиерос Сотириу ще стане по-богат с съвсем 3 милиона евро през идващите три години, каквото е съглашението. Договорът, който подписва, планува годишна заплата от 900 000 евро.

Въпросният тим има съществени обичаи в японското състезание, само че в последните сезони разочароваха с наличието си в Първа дивизия. През този сезон след 22 изиграни мача е на 6-то място, на 10 точки зад водача Йокохама Ф. Маринос.

Пиерос Сотириу дойде в Лудогорец през лятото на 2021-а година от казахстанския Астана, записа 36 мача и 19 гола в българското състезание, а в европейските шампионати вкара 7 гола в 17 срещи. През предходната година стана и голмайстор на efbet Лига..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР