Лудогорец ще използва правителствения самолет за пътуването си до Израел

...
Лудогорец ще използва правителствения самолет за пътуването си до Израел
Коментари Харесай

"Лудогорец" ще ползва правителствения самолет, благодари на Кралев за "решаващата намеса"

" Лудогорец " ще употребява държавния аероплан за пътуването си до Израел идната седмица. Клубът благодари на министъра на спорта Красен Кралев за съдействието при организирането на полета и приемането на позволение от " Авиоотряд 28 ".

" Оценяваме високо вашето решаващо подпомагане ПФК " Лудогорец 1945 " да употребява услугите на държавния " Авиоотряд 28 ", в миг, в който липсват благоприятни условия за пътешестване, съобразено с професионалните стандарти във футбола. Предвид натоварения туристически сезон и неналичието на комфортни полети, само държавният " Авиоотряд 28 " със самолета Airbus А 319-111 можеше да обезпечи навременно идване на тима на ПФК " Лудогорец 1945 ", се споделя в благодарственото писмо на първенците до Кралев.

" С вашата интервенция още един път доказахте, че вършиме всичко по силите си да осигурите допустимо най-хубавите условия за развиването на футбола и спорта в България ", допълват обръщението си от " Лудогорец ".

Отборът, воден от Георги Дерменджиев, отпътува в понеделник сутринта от Варна за мача си с " Апоел " Беер Шева в третия прелиминарен кръг в Шампионската лига. Срещата е в сряда, само че в клуба са решили, че е належащо да отпътуват по-рано от нормалното.

" Лудогорец " прецизира, че " Кралев е подхванал нужните дейности и тимът ще дойде в точния момент в Израел, където ще има и нужното време за акомодация с климатичните условия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР