Лудогорец ще играе в групите на Лига Европа за шести

...
Лудогорец ще играе в групите на Лига Европа за шести
Коментари Харесай

Дузпа в края класира Лудогорец в Лига Европа

Лудогорец ще играе в групите на Лига Европа за шести следващ път, откакто отстрани Жалгирис. Българският първенец го направи с дузпа в 118-ата минута.

Тимът от Разград позволи доста неточности и беше надалеч от мечтаното. Жалгирис завоюва с 3:2 постоянното време и се стигна до продължения, в които Лудогорец изравни, с цел да.

Домакините поведеха във Вилнюс още в 20-ата секунда. След началния удар Матиас Ойевуси се пребори с Антон Недялков и върна към връхлитащия Фабиен Урега за 1:0. В седмата минута Лудогорец изравни. Матиас Тисера стреля, вратарят Гертмонас избави, само че топката рикошира от Игор Тиаго и литовски защитник, с цел да попадне в мрежата.

Осем минути по-късно обаче Жалгирис още веднъж поведе. Разписа се Оливер Буф след меле в наказателното поле.

След почивката разградчани продължиха да бъркат в отбрана, само че отново изравниха. В 57-ата минута Матиас Тисера се пребори с защитник и направи 2:2. Само шест минути по-късно обаче Жалгирис отново поведе. И още веднъж след груба неточност на защитата, която позвали на непокрития Ренан Оливейра да вкара за 3:2.

Така се стигна до продължения. В тях и двата отбора имаха шансове за гол, само че не успяваха да ги осъществят. В 118-ата минута резервата Мануел Шоу беше съборен в наказателното поле, а защитникът Оливие Вердон вкара за 3:3.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР