Лудогорец се класира за четвъртфинал за след 4:0 над Локомотив

...
Лудогорец се класира за четвъртфинал за след 4:0 над Локомотив
Коментари Харесай

Лудогорец продължава напред за Купата – ВИДЕО

Лудогорец се класира за четвъртфинал за след 4:0 над Локомотив Пловдив. Три от головете бяха дело на запаси – Рик, Руан и Тисера. Иначе първият беше вкаран от Кайо Видал. Гостите играха с човек по-малко над половин час поради противоречив втори жълт картон на Сегура.

Треньорът на орлите Георги Дерменджиев заложи на огромна част от своите титуляри. Почивка получиха само Ноа Сонко Сундберг и Антон Недялков. Отново на вратата беше младият Дамян Христов.

Лудогорец поведе в 11-ата минута. Клод Гонсалвеш пусна към Бърнард Текпетей, който се измъкна от отбраната и излезе самичък против Динко Хоркаш. Ганаецът пусна топката вляво за Видал и той не пропусна – 1:0. В 42-ата минута Квадво Дуа опита да трансферира Хоркаш, вратарят се оправи.

В 58-ата минута Локомотив остана с човек по-малко. Железничарите имаха проблеми с човек по-малко и след серия от пропуски в 75-ата минута стана 2:0. Рик Джонатан вкара с прекрасен удар от към 25 метра. В 82-ата минута Рик Джонатан пропусна самичък против Хоркаш, само че три минути по-късно Дуа даде превъзходен пас към Руан за 3:0. В 94-ата минута пристигна и времето на Матиас Тисера, появил се на терена единствено секунди преди този момент. Той получи пас от Сон и оформи крайното 4:0.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР