Лудогорец привлече пореден нов футболист. Това е крилото Кайо Видал,

...
Лудогорец привлече пореден нов футболист. Това е крилото Кайо Видал,
Коментари Харесай

Лудогорец привлече крило от елита на Бразилия

Лудогорец притегли следващ нов футболист. Това е крилото Кайо Видал, играл за последно чартърен в елитния бразилския Баиа. " Орлите " завършиха сполучливо договарянията с Интернасионал за халфа и той към този момент е в България. Именно грандът от Порто Алегре държеше правата на Видал. 

Крилото мина медицински проучвания и фитнес проби в София, като по-късно през днешния ден дойде в Разград, където бе показан като футболист на Лудогорец от спортния шеф Георги Караманджуков.  

Кайо Видал е на 22 години и досега е играл в Интернасионал и Баиа, който неотдавна купи Сисиньо и Каули Оливейра. С екипа на гранда от Порто Алегре Видал е записал 61 мача, като е отбелязал 5 гола. За Баиа има 11 мача. 
 Лудогорец 0:0 Славия Лудогорец 0:0 Славия
" Пожелавам триумф на Кайо Видал. Привличането му не бе елементарно, всички страни направихме задоволително взаимни отстъпки. Благодаря на клубовете и мениджърите, както и на самия футболист за сполучливото довеждане докрай на договорката ", съобщи спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков. 

" Моята фантазия бе да играя в Европа и в огромен клуб. Ето, че я реализирам ", разяснява от своя страна Кайо Видал. 

Той е петият нов футболист, притеглен за пролетния дял в шампионата след португалеца Диниш Алмейда, аржентинеца Франко Русо, испанеца Гонзало Авила Пипа и бразилеца Раи. 

Снимка: ludogorets.com
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР