"Лудогорец" представи новия си старши треньор Димитър Димитров-Херо на официална

...
"Лудогорец" представи новия си старши треньор Димитър Димитров-Херо на официална
Коментари Харесай

Вече и официално: Херо е новият треньор на „Лудогорец“


"Лудогорец " показа новия си старши треньор Димитър Димитров-Херо на публична конференция. Бившият ментор на казахстанския "Иртиш " (Павлодар) заменя на поста подалия оставка Георги Дерменджиев. Херо показа, че задачата, както постоянно, е купа в шампионата, а също и влизане в групите на Лига Европа. "Лудогорец " би трябвало да преодолее литовския "Судува ", с цел да излъпни тази своя цел. Димитров разгласи, че под негово управление ще господства красивият настъпателен футбол.

" Доволен съм, че подписах контракт с "Лудогорец ". Всички знаем какво е равнището на този клуб. Целта пред тима е шампионската купа и присъединяване в груповата фаза на Лига Европа. Отборът се нуждае от нови попълнения, с цел да може да бъде обновен. Ние ще търсим играчи в развой на работата ".

" Судува " не ме тормози. Вярвам, че ще се представим на равнище и ще реализираме задачата си. Под мое управление "Лудогорец " ще играе атакуващо. Аз съм последовател на нападателния футбол. Не инцидентно съчувствува на Барселона ", съобщи Херо при представянето си, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР