Лудогорец постигна много ценна победа при визитата си на Спартак

...
Лудогорец постигна много ценна победа при визитата си на Спартак
Коментари Харесай

Лудогорец би в последната секунда!

Лудогорец реализира доста скъпа победа при визитата си на Спартак (Търнава) в предпоследния си мач от Група Н на Лигата на конференциите.

“Орлите ” стигнаха до триумфа безусловно в последната секунда на срещата, когато резервата Матиас Тисера донесе успеха с 2:1.

Преди това Квадво Дуа бе разкрил резултата, а Ерик Даниел изравнил за домакините. При тъждество Оливие Вердон пропусна дузпа, което можеше да се окаже съдбовно за очакванията на българите за европейско присъединяване в Европа напролет.

По този метод Лудогорец към този момент е на втора позиция в класирането с актив от девет точки. Лидер е датският Нордселанд с 10 точки, който през днешния ден разгроми Фенербахче с 6:1. Труците също са с девет точки, сходно на българите, а на дъното е Спартак (Търнава) с една точка.

Така Лудогорец има действителен късмет да продължи към елиминационната фаза, защото в последния си мач семейства на Нордселанд в Разград. При победа играчите на Георги Дерменджиев ще продължат напред. Има вид, при който в случай че Фенербахче не победи словаците вкъщи още веднъж да има щастлива развръзка за “орлите ”.

Наставникът на " орлите " Георги Дерменджиев бе избрал на вратата да стартира Серджио Падт, а пред него в отбрана Антон Недялков, Оливие Вердон, Ноа Сонко Сундберг и Аслак Фон Витри. В халфовата линия бяха Клод Гонсалвеш, Якуб Пьотровски и Педро Нaреси. В предни позиции действаха Бърнард Текпетей, Кайо Видал и Квадво Дуа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР