Лудогорец посреща Крумовград в среща от 16-ия кръг на Първа

...
Лудогорец посреща Крумовград в среща от 16-ия кръг на Първа
Коментари Харесай

Лудогорец приема Крумовград с поглед към първото място в класирането

Лудогорец посреща Крумовград в среща от 16-ия кръг на Първа лига на следващия ден, 5 ноември. Двубоят на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград стартира в 15:30 часа.


Шампионите започнаха със загуба под управлението на завърналия се на треньорския пост Георги Дерменджиев, който размени освободения Ивайло Петев. „ Зелените “ отстъпиха на Фенербахче с 1:3 при визитата си в Истанбул в дуел от шампионата Лига на конференциите. След това обаче разградчани се реваншираха и записаха две поредни победи във вътрешния шампионат, надигравайки поредно Хебър Пазарджик и Славия. Тези два триумфа, в композиция с неточности на директните съперници за купата, разрешиха на Лудогорец опцията да излезе отпред в класирането, въпреки и краткотрайно, в случай че вземе трите точки против Крумовград.

Новаците от своя страна са 11-и в подреждането с 18 точки. Клубът се раздели със старши треньора си Неманя Миланович след загубата от Славия с 0:2 като посетител, което бе изненадващо решение за мнозина. На негово място застана Станислав Генчев, който е някогашен ментор на Лудогорец. Дебютът на Генчев не бе сполучлив, като Крумовград отстъпи на Спартак Варна с 0:1 в мач от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България. Сега някогашният треньор на Лудогорец ще се опита да препъне 12-кратните първенци по пътя към върха в формалния си дебют отпред на Крумовград за състезание.

Пълна стратегия за 16-ия кръг в Първа лига:

Петък, 3 ноември

Берое – Пирин Благоевград 0:0

Ботев Пд – Локомотив Пд 0:0

Неделя, 5 ноември

15:30, Лудогорец – Крумовград

Понеделник, 6 ноември

13:00, Ботев Враца – Локомотив София

15:30, Славия – Етър

18:00, ЦСКА – Хебър

Вторник, 7 ноември

15:00, Черно море – Арда

17:30, ЦСКА 1948 – Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР