Лудогорец посреща Аякс в първи двубой от плейофния кръг на

...
Лудогорец посреща Аякс в първи двубой от плейофния кръг на
Коментари Харесай

Лудогорец с трудна задача срещу Аякс

Лудогорец посреща Аякс в първи дуел от плейофния кръг на Лига Европа. Мачът е от 21:00 часа на " Хювефарма Арена ". 

Стадионът в Разград ще бъде цялостен, което ще даде сили на играчите на " орлите ". 

Добрата вест за Ивайло Петев е, че ще може да разчита на всичките си играчи в днешния конфликт. Първоначално се смяташе, че Клод Гонсалвеш ще бъде навън, защото натрупа 3 жълти картона в предварителните кръгове до момента. УЕФА обаче направи промени в разпоредбите от този сезон и по този начин напрактика избави халфа от наказване. Според регулациите след всеки два изиграни кръга от европейските шампионати картоните на играчите се понижават с един.
 Бергвайн: Спомням си, че съм играл против Лудогорец
Бергвайн: Спомням си, че съм играл против Лудогорец

" Имат доста бързи крила "

Нидерландския исполин влиза непосредствено от тази фаза на шампионата и до момента през сезона е нямал конфликти на европейската сцена. За тима обаче важи същото като за Лудогорец и при вероятно изпадане, ще играе в групите на третия по мощ шампионат в Европа.

Старши треньорът Марис Стайн обаче няма да може да разчита на трите си нови попълнения в днешния дуел. Йосип Шутало, Гастон Авила и Чуба Акпом към момента не са картотекирани за мачове в Европа. Шутало обаче, който бе притеглен за 20 млн. евро от Динамо (Загреб), пътува с тима и ще гледа онлайн конфликта в Разград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР