Лудогорец победи Локомотив Пловдив с 1:0 и започна с успех

...
Лудогорец победи Локомотив Пловдив с 1:0 и започна с успех
Коментари Харесай

Лудогорец си върна върха срещу безобразен Локо Пловдив

Лудогорец победи Локомотив Пловдив с 1:0 и стартира с триумф плейофите в efbet Лига. Разградчани не усетиха изключително огромна съптротива и мачът се игра с подготвително движение, само пред вратата на гостите. Локо не сътвори нито едно голове състояние в границите на всички 90 минути и несъмнено разочарова дребното си почитатели на „ Хювефарма сцена “.

В десетата минута Кайо Видал вкара гол, който обаче беше анулиран поради засада. Възпитаниците на Ивайло Петев редяха обстановките една след друга, като разумното се случи малко преди почивката.

Бившият състезател и жива легенда на Ботев Пловдив – Тодор Неделев, наказа огромния градски противник. Националът мина като на церемониал през съперниковата защита и осъществя за 1:0.

През второто полувреме Лудогорец продължаваше да не среща отпор, само че и точността в завършващия удар липсваше. Домакините получиха дузпа, която след това Волен Чинков преразгледа благодарение на системата ВАР и даде жълт картон за симулация на Кайо Видал.

В събота е огромния мач с ЦСКА. Към момента разградчани водят с една точка, само че двата тима могат да сменят местата си при победа на „ алените “.

 Снимка: Официален уебсайт на Лудогорец
Етикети: Локомотив ПловдивЛудогорец
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР