Лудогорец обяви официално програмата си за зимната подготовка. Орлите ще

...
Лудогорец обяви официално програмата си за зимната подготовка. Орлите ще
Коментари Харесай

Лудогорец среща летния си кошмар по време на зимната подготовка

Лудогорец разгласи публично програмата си за зимната подготовка. " Орлите " ще изиграят 5 контролни срещи по време на лагера в Турция. Най-голямо усещане прави уговореният конфликт против Олимпия (Любляна), от който " зелените " отпаднаха през този сезон в Шампионската лига.

Съставът воден от Георги Дерменджиев се събира за началото на зимната подготовка на следващия ден (5 януари) в София. От 6 до 10 януари футболистите ще минат функционални проучвания и фитнес проби и ще проведат тренировки в столицата. Заниманието на 9 януари ще бъде намерено за медиите, като Клубът в допълнение ще популяризира информация за мястото на неговото осъществяване и началния час.

На 8 януари в 13,00 ч. в столичния хотел " Zoo " ПФК Лудогорец ще даде конференция, на която ще бъдат разкрити детайлности за зимната подготовка. В брифинга присъединяване ще вземат спортният-директор Георги Караманджуков, старши-треньорът Георги Дерменджиев и футболисти.

От 11 януари до 4 февруари дванадесеткратните първенци ще се приготвят в турския курорт Белек. В югоизточната ни съседка Лудогорец ще играе контролни мачове против следните противници:

21 януари - Шахтьор Донецк (Украйна)

24 януари - Олимпия Любляна (Словения)

27 януари - Ракув (Полша)

30 януари - Теплице (Чехия)

03 февруари - Млада Болеслав (Чехия)

За 31 януари също е плануван надзорен мач, по чиято организация се работи сега. Съперникът в него ще бъде разгласен в идващите дни.

Лудогорец би трябвало де се прибире в България на 4 февруари. Преди първия формален мач за пролетния полусезон - дуелът за Суперкупата на България против ФК ЦСКА 1948 на 10 февруари, отборът ще се приготвя в Разград.
 Лудогорец със известие за Георги Дерменджиев
Лудогорец със известие за Георги Дерменджиев

Клубът поздрави наставника по случай рождения му ден


Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР