Лудогорец направи удар още при първия си входящ трансфер от

...
Лудогорец направи удар още при първия си входящ трансфер от
Коментари Харесай

Лудогорец взе румънски таран

Лудогорец направи удар още при първия си входящ трансфер от чужбина за лято 2018. Договор със седемкратните първенци подписа един от капитаните на румънския народен тим - Драгош Григоре. Централният бранител стартира тренировки с " орлите " на 7 юни в Смолян.

Драгош Григоре е корав титуляр в националния тим на Румъния, в който досега е записал 33 мача. Григоре игра съществена роля в отбора на северните ни съседи по време на европейското състезание във Франция през 2016 година, където Румъния бе в група с домакините, Албания и Швейцария.

Григоре стартира кариерата си в Тимишоара, како през 2008 година минава в Динамо (Букурещ). С екипа на столичния тим бранителят за шест сезона изиграва 135 мача и вкарва 9 гола. Следва трансфер във френския Толуза, където Драгош записва 27 мача.

От 2015 година Драгош Григоре е футболист на катарския Ал Сайлия. До момента румънецът има 65 мача с 5 гола с фланелката на арабския тим.

Както е известно, ПФК Лудогорец към този момент осъществя и различен входящ трансфер. В тима се завръща добре познатият халф Димо Бакалов. Той бе част от първия шампионски отбор на Лудогорец, като записа името си в историята на седемкратния първенец с това, че осъществя първия гол в " А " група против Берое за успеха с 2:1.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР