Лудогорец направи голяма крачка към финала в турнира за Купата

...
Лудогорец направи голяма крачка към финала в турнира за Купата
Коментари Харесай

“Лудогорец” спечели с обрат първия полуфинал срещу “Черно море”

" Лудогорец " направи огромна крачка към финала в шампионата за Купата на България, като победи с 2:1 " Черно море " в първия полуфинал във Варна.

Старши треньорът на " орлите " Ивайло Петев остави доста титуляри на скамейката, поради неделното посещение на ЦСКА-София в Първа лига.

Алекс Фернандес откри в 13-ата минута, само че " моряците " бързо позволиха равнене и това повлия на крайния излаз. Още в 17-ата Нонато изравни, а в 34-ата Игор Пластун даде задатък на " Лудогорец ", оказал се краен резултат.

Малко след почивката домакините имаха искания за дузпа за нарушаване против Васил Панайотов и видеоповторенията демонстрираха, че те са били основателни.

В останалото време " Лудогорец " бе по-добрият тим. Пет минути преди края Стефан Велев получи червен картон за нарушаване в тил, откакто в началото му бе вдигнат единствено жълт. Съдията Волен Чинков промени решението след консултация с ВАР.

В сряда е и другият полуфинал, в който " Локомотив " (София) приема ЦСКА 1948.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР