Лудогорец може да се раздели с един от своите нападатели.

...
Лудогорец може да се раздели с един от своите нападатели.
Коментари Харесай

Шампионът на Румъния мечтае за нападател на Лудогорец

Лудогорец може да се раздели с един от своите нападатели. Аржентинецът Матиас Тисера е попаднал в радара на първенеца на Румъния ЧФР Клуж, пишат медиите в северната ни съседка, представени от " Тема спорт ".

Собственикът на клуба Йоан Варга е дал зелена светлина за възможното привличане на аржентински нападател, който е посочил положително равнище през есента в евротурнирите. Според информациите става въпрос точно за Тисера от Лудогорец, който в 10 мача (3 в ШЛ и 7 в ЛЕ) вкара 3 гола.
 За първи път в историята Лудогорец в профил софийски гранд за Купата
За първи път в историята Лудогорец в профил софийски гранд за Купата

Винаги отпада от ЦСКА

Цената на нападателя е малко над 1 милион евро. Тисера има контракт с разградчани до 2025 година. На този стадий обаче възможностите за негово прекосяване в състава на ЧФР Клуж са много дребни. През ноември Тисера бе спряган и за аржентинския Расинг.

В Разград към този момент работят по зимната селекция. Този път тя няма да бъде огромна. Все отново е допустимо " орлите " да се подсилят с 2-3 попълнения. Засега не се планува предложение на нови контракти на Спас Делев и Сисиньо. Техните договори изтичат през лятото и се чака да си тръгнат от Разград. Бразилецът е играчът с най-сериозен стаж в Лудогорец към днешна дата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР