Лудогорец иска да вземе под наем защитника на Талерес Хуан

...
Лудогорец иска да вземе под наем защитника на Талерес Хуан
Коментари Харесай

Отрязаха Лудогорец за аржентински защитник

Лудогорец желае да вземе чартърен бранителя на Талерес Хуан Комар. Клубът от Разград е изпратил публична оферта, само че аржентинците са я отхвърлили, тъй като избират да продадат бранителя, а не да го преотстъпват с алтернатива за закупуване.

Комар e подготвен да продължи кариерата си в Европа и е бил подготвен да премине в Лудогорец, само че от клуба му са на друго мнение. Една от аргументите е, че отборът от Кордоба има дефицит на играчи в отбрана и търси всевъзможни способи да се укрепи на тази позиция. Кризата, породена от пандемията от ковид, принуди Таларес да продаде главните си футболисти и това води до нежеланието в този момент да се раздели с един от главните си бранители.

Ludogorets de Bulgaria quiere contratar a préstamo a Juan Cruz Komar, pero la dirigencia deTalleres solo lo dejaría ir con una transferencia definitiva. El futbolista ve con buenos ojos dar el salto a Europa
— TyC Sports (@TyCSports) Високият близо 190 см Хуан Комар е младеж на Бока Хуниорс и има 5 мача с екипа на аржентинският гранд, след което минава в Талерес през 2016 година. Роденият в Росарио 24-годишен бранител е значима фугира в тима, като на няколко пъти носи и капитанската лента.

От южноамериканеца се интересува и турският Йени Малатияспор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР