Лудогорец III разби Спортист (Генерал Тошево) с 6:0 в Разград.

...
Лудогорец III разби Спортист (Генерал Тошево) с 6:0 в Разград.
Коментари Харесай

Лудогорец III отново громи

Лудогорец III разруши Спортист (Генерал Тошево) с 6:0 в Разград. Двубоят е от 25-ия кръг на Североизточната Трета лига. Селекцията на Захари Сираков можеше да бие с двуцифрен резултат. Наказателната й акция стартира в 18-ата минута с попадение на Денис Кехайов след асистенция на Тончо Георгиев. Последният уцели гредата в 33-ата минута. Петър Кирев удвои 120 секунди преди почивката и още веднъж е едноличен водач при голмайсторите в шампионата. Той пропусна да вкара и в 54-ата минута, когато излезе самичък против вратаря. 

Секунди по-късно капитана Димитър Иванов довкара избита топка от стража на гостите. 120 секунди по-късно Кехайов се разписа за повторно, подаде му Кирев. Последният се размина с гола в 70-ата минута. В 72-ата Димитър Иванов организира независим пробив, излъга вратаря и повиши на 5:0. Влезлият като запаса Янислав Иванов стреля неспасяемо по диагонала от ляво – 6:0. Друг влезнал като запаса Емил Панов тресна страничната греда в 88-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР