Лудогорец игра много силно в първия мач от третия квалификационен

...
Лудогорец игра много силно в първия мач от третия квалификационен
Коментари Харесай

Лудогорец без четирима твърди титуляри за гостуването в Загреб

Лудогорец игра доста мощно в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига против Динамо (Загреб), само че загуби с 1:2. Въпреки това, предвид на играта, всички в Разград остават оптимисти за реванша на " Максимир " идния вторник.

Треньорът Анте Шимунджа обаче ще има доста проблеми със своя отбор, написа " Мач Телеграф ". Той съвсем несъмнено няма да може да разчита на четирима твърди титуляри - осъденият Бърнард Текпетей, както и контузените Каули Оливейра, Серджио Падт и Клод Гонсалвеш.

Така единствено в границите на към 20 дни - от първия мач с Шамрок Роувърс, извоюван с 3:0, словенският експерт няма да може да разчита на шестима играчи, тъй като към гореизброените четирима би трябвало да прибавим и към този момент продадените Алекс Сантана и Пиерос Сотириу.

За разлика от първия мач с Динамо (Загреб) в Разград, ще има и една добра вест за Шимунджа. Става дума за изтеклото наказване на Мануел Шоу. Така той ще е титуляр до Якуб Пьотровски в средата на терена, в случай че треньорът не реши още веднъж да заложи на Иван Йорданов, който се показа на положително равнище против хърватския гранд.
 Нови проблеми пред Анте Шимунджа
Нови проблеми пред Анте Шимунджа

Падт може да не пази
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР