Лудогорец и ЦСКА продължават битката помежду си за титлата в

...
Лудогорец и ЦСКА продължават битката помежду си за титлата в
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА се впускат в дерби с голямо значение

Лудогорец " и ЦСКА не престават борбата между тях за купата в Първа лига, като през днешния ден се изправят в пряк мач в Разград. Десеткратният първенец приема алените на собствен терен в 17.15 ч., а с тази среща ще бъде комплициран край и на 16-ия кръг в шампионата.

" Лудогорец " има задатък от четири точки на върха, като досега е изиграл 13 мача. ЦСКА е с 12 изиграни дуела дотук.

И двата отбора влизат в дербито на гърба на разочарования в Европа - в Лига Европа, а против норвежкия " Бодьо " в Лигата на конференциите.

Също по този начин срещата поставя началото на претрупан интервал и за двата отбора, които ще играят през няколко дни в границите на три седмици. " Лудогорец " има шест мача в този откъслек от време, до момента в който ЦСКА ще изиграе седем. Натоварената стратегия приключва точно с нов мач сред двата отбора, който е в София на 20 декември.

За срещата от " Лудогорец " имат доста проблеми, като редица играчи са с травми, а Оливие Вердон е осъден. От своя страна треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че е водил срещата с " Бодьо " с мисъл за гостуването в Разград, като запази някои играчи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР