Лудогорец и Левски изиграха един от най-качествени мачове в българския

...
Лудогорец и Левски изиграха един от най-качествени мачове в българския
Коментари Харесай

Велик Левски срази Лудогорец в Разград

Лудогорец и Левски изиграха един от най-качествени мачове в българския футбол през сезон 2021/2022. Това се случи в първия полуфинал сред двата отбора от SESAME Купа на България, откакто Левски съкруши „ орлите “ с 3:2 в спиращ дъха двубой, играл се на „ Хювефарма Арена “

Кирил Десподов даде задатък на „ орлите “ с великолепие в 11-ата минута, само че шеметни първи минути през втората част на „ сините “ донесоха първите два гола за тима от София.

Първо в 52-ата минута Драган Михайлович изравни резултата, а в 58-ата Билал Бари се бе позиционирал съвършено в наказателното поле на противника и матира аварийния вратар Симон Слуга за повторно след свалена топка с глава от Сонко Сундберг.

В добавеното време на срещата пък Пиерос Сотириу вкара втория гол за настоящия първенец на България от дузпа, откакто реферът Ивайло Стоянов прегледа ситуацията с ВАР и реши, че е имало нарушаване при удара на Сотириу, а Марин Петков се разписа от дузпа в 101-ата минута и донесе „синия“ триумф за Купата, въпреки при предходното осъществяване Георги Миланов да пропусна, откакто Слуга избави, но хърватският пазач на разградчани не бе с един от двата си крайници стъпил върху голлинията при осъществяването.

Иначе, двата тима изиграха приказен мач за родните стандарти на „ Хювефарма Арена “, след като разчитаха напълно на офанзивния си футбол, а ситуациите пред двете порти бяха в обилие.

Лудогорец и Левски трябваше да завършат мача с 10 индивида, откакто в 80-ата минута Антон Недялков от Лудогорец и Хосе Кордоба от Левски влязоха в вербален спор, след което започнаха да се бутат, а реферът Ивайло Стоянов реши да изгони и двамата от игрището. Ответната среща сред двата тима е идния петък (22-и април) на „Георги Аспарухов“.

Наставникът на Левски Станимир Стоилов „ хвърли бомбатата “ като анонсира извънредно пред Gong.bg  след успеха, че напуща българския футбол.

Направих, каквото можах за Левски. Крайно време е да напусна българския футбол, сподели Мъри.

По непотвърдена информация думите на Стоилов не са в резултат единствено от ексцесиите след края на мача.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР