Лудогорец и Черно море излизат в мач от 23-ия кръг

...
Лудогорец и Черно море излизат в мач от 23-ия кръг
Коментари Харесай

Петев ще вади Лудогорец от игровата криза срещу борещия се за топ 6 тим на Черно море

Лудогорец и Черно море излизат в мач от 23-ия кръг на efbet Лига, който е през днешния ден от 14:15 часа в Разград. Мачът е извънредно значим за разградчани, които не са побеждавали в шампионата в последните си две срещи и изостават на четири точки от водача ЦСКА - София.

Домакините ще бъдат предвождани от новия треньор Ивайло Петев, който се завръща в отбора след 10-годишна пауза. Именно при него “орлите ” завоюваха първите си две шампионски трофеи. Сега Петев наследи на поста Анте Шимунджа, който се раздели с клуба след изненадващото домакинско проваляне с 0:1 от Пирин (Благоевград) в предходния кръг.

За този дуел в игра се завръща капитанът Антон Недялков. Защитникът получи контузия на загрявката с благоевградчани и пропусна конфликта, само че за през днешния ден е на линия. Не по този начин стоят нещата с невъзстановените от контузии Бърнард Текпетей и Матиас Тисера.

Гостите пък ще могат да разчитат на завърналия се северномакедонец Владко Дробаров. Защитникът парафира с “моряците ” през седмицата и най-вероятно ще заеме мястото на продадения в Рига Петър Босанчич.

В предходния кръг варненци изгубиха с 1:2 от Ботев (Пловдив) като хазаин, само че все пак резервираха мястото си в шестицата. Днес те ще опитат да изненадат по-класния си противник в опит да реализират трета поредна победа като посетител.

ЛУДОГОРЕЦ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Падт; Пипа, Вердон, Русо, Недялков; Пьотровски, Нареси; Десподов, Неделев, Делев; И. Тиаго
Старши треньор: И. Петев

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; Попов, Ж. Атанасов, Дробаров, А. Василев; Панайотов, С. Велев; В. Василев, А. Фернандес, М. Сула; И. Иса
Старши треньор:. И. Илиев

СЪДИЯ: Георги Гинчев
СТАДИОН: " Хювефарма Арена "
НАЧАЛО: 14:15 часа

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР