Лудогорец и Ботев Пловдив официално обявиха трансфера на Тодор Неделев

...
Лудогорец и Ботев Пловдив официално обявиха трансфера на Тодор Неделев
Коментари Харесай

Лудогорец със сензационен трансфер, взе Тодор Неделев

 Efbet2023 Horizontal
Лудогорец и Ботев Пловдив публично оповестиха прехвърлянето на Тодор Неделев в първенеца на България. 

" Лудогорец осъществя ефектен трансфер, откакто притегли един от най-хубавите български футболисти през последните години - Тодор Неделев. Във вторник първенците и Ботев (Пд) завършиха с триумф договарянията по договорката. Българският национал стартира тренировки с новия си тим незабавно, като ще бъде разполагаем на Анте Шимунджа за идните мачове в efbet Лига и шампионата за Купата на България. Неделев ще бъде показан публично като футболист на Лудогорец в четвъртък (2 март) на специфична конференция в Разград ", написаха от разградския клуб.

В кариерата си Неделев е играл единствено в два тима - Ботев (Пд) и немския Маинц 05. С екипа на " жълто-черните " има 190 мача в елита, като е отбелязал 62 гола и е осъществил впечатляващите 57 асистенции. На националния тим на България Неделев е изиграл 44 мача с 5 гола и 9 асистенции.

" Ботев реализира произлязъл трансфер. " Канарчетата " продадоха Тодор Неделев в Лудогорец. Играчът получи оферта от 11-кратните първенци на България, на която даде позитивен отговор. Ботев се съгласи с желанието на футболиста и одобри офертата на Лудогорец. Ботев (Пловдив) благодари на Неделев за безбройните вълшебен отигравания с " жълто-черния " екип и му пожелава триумф ", оповестиха пък пловдивчани. 

По-рано денем Лудогорец направи неверна стъпка в преследването на купата, завършвайки наедно с Левски на " Герена " - 0:0. Така разликата с водача ЦСКА-София към този момент е три точки в интерес на алените.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР