Лудогорец даде всичко от себе си, но не успя да

...
Лудогорец даде всичко от себе си, но не успя да
Коментари Харесай

Брага затвърди домакинската си доминация, въпреки амбициите на Лудогорец

Лудогорец даде всичко от себе си, само че не съумя да наруши домакинската форма на Спортинг Брага в Лига Европа, отстъпвайки с 4:2 на „ Ещадио Мунисипал “.

Али Мусрати откри резултата в 25' след отдалечен удар, само че не и без съдействието на Кристиян Кахлина, който можеше да отрази умерено изстрела, само че намесата му единствено прати кълбото в страничната част на мрежата му.

Пиерос Сотириу въпреки всичко върна „ орлите “ в срещата с техничното си осъществяване, трансферирало Матеус, само че насладата в българския отбор продължи единствено няколко минути, тъй като Медейрош и Галено вкараха още два гола до края на първата част.

След почивката и двамата наставници направиха редица промени в редиците си, а една от запасите за Карлуш Карвалял - Гонсалес, усили разликата в интерес на „ бишопите “ на 4:1.

Игор Пластун още веднъж върна очакванията за Лудогорец в 79', когато засече центриране на Кирил Десподов от корнер, само че това се оказа последният гол в този другояче много интерес мач.

Самият Десподов би трябвало да понесе известна част от виновността за резултата, тъй като при започване на втората част пропиля чиста опция, излизайки очи в очи с вратаря.

Българският първенец остава финален в Група F и въпреки на доктрина да има късмет за класиране на елиминациите, действителността е такава, че по всяка възможност срещите с Цървена звезда и Мидтиланд ще са последните за отбора в евротурнирите през този сезон.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР