Лозница. Вие сте работодателите, които трябва да назначат Ниязи. В

...
Лозница. Вие сте работодателите, които трябва да назначат Ниязи. В
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в град Лозница: Ниязи Ниязиев е добре подготвен и ще бъде един успешен кмет

Лозница. Вие сте работодателите, които би трябвало да назначат Ниязи. В момента Лозница изостава. Има какво да се наваксва и съм сигурен, че с кмет като Ниязи Ниязиев фантазиите ви за Лозница ще се осъществен. С тези думи заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов се обърна към жителите на град Лозница (област Разград) по време на предизборно заседание. На него Цветанов поддържа претендента на ГЕРБ за кмет на Лозница Ниязи Ниязиев за частичните локални избори, планувани за 20 май 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На събитието участваха още кметът на Разград и регионален координатор на ГЕРБ доктор Валентин Василев, регионалният шеф на Разград Гюнай Хюсмен и заместник-областният шеф Нурие Црънгалова.
По думите на Цветан Цветанов общинският кмет е значим, тъй като от него зависи освен развиването на общинския център, само че и на селата. „ В неделя елате и гласувайте с високо вдигнати глави и изберете най-достойния претендент “, прикани жителите на Лозница Цветанов. Той разяснява, че претендентът на ГЕРБ е добре просветен и е оптимално квалифициран за това да бъде един сполучлив кмет. „ Всички предпоставки за сполучлив мандат са налице. Остава само на 20 май да гласувате с номер 1 в бюлетината за Ниязи Ниязиев “, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Лозница Ниязи Ниязиев прикани в неделя хората да изберат бъдещето. „ Ще работя отговорно и транспарантно за нашия дом – гр. Лозница. “, ангажира се той.
„ В неделя ще има избори, тъй като предходният кмет беше отхвърлен поради непозволено изхарчени средства. Вината носи персонално той и екипът му “, изясни на собствен ред кметът на Разград и регионален координатор на ГЕРБ доктор Валентин Василев. Той попита присъстващите желаят ли да ги ръководят още веднъж същите хора или желаят смяна. „ Промяната е Ниязи Ниязиев “, безапелационен бе той.
„ С ГЕРБ съм поради единството на нацията. Ние би трябвало да работим дружно поради бъдещето на нашите деца “, бяха думите на регионалния шеф на Разград Гюнай Хюсмен. Той акцентира, че ГЕРБ предлага най-хубавата опция за града в лицето на Ниязи Ниязиев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР