Лозенец е смятан от мнозина за един от най-престижните жилищни

...
Лозенец е смятан от мнозина за един от най-престижните жилищни
Коментари Харесай

Топ 5 на най-желаните сгради в елитния кв. "Лозенец"

Лозенец е считан от мнозина за един от най-престижните жилищни квартали в София, написа profit.bg. В него са ситуирани плувен комплекс " Спартак ", Хотел " Маринела ", магазини и места за хранене, бул. " Арсеналски ", ул. " Богатица ", бул. " Джеймс Баучер ", търговски центрове и метростанции, а близостта му до центъра го прави още по-желан от бъдещите новодомци.
Днес ще ви представим пет от най-хубавите здания в квартала. Вижте ги:
Завършена постройка до хотел Маринела и Южния парк
Сградата разполага с 9 двустайни, 9 тристайни и 2 четиристайни жилището , с асансьор марка KONE, с първокласна кабина и съвременни общи елементи с висококачествени настилки от гранит.


Строителството включва окачена вентилируема фасада от HPL, 6-камерна PVC дограма Salamander - 94 mm, троен стъклопакет, четирисезонно стъкло. Отоплението е с Топлоелектрическа централа и инсталирани радиатори.
Жилищата оферират красива панорама към града и планината.
Луксозна постройка в развой на строителство до Южния парк
Луксозна жилищна кооперация, предлагащa жилища за хора с високи условия към стандарта на живот. Непреходна по отношение на индикаторите си локация в приятната и тиха част на региона, наоколо до хотел " Маринела ", с елементарен достъп до хотел " Хемус ", метростанции " Джеймс Баучер " и " Европейски съюз ", до Южен Парк и парк " Резиденция Лозенец ", плувен комплекс " Спартак " и други.


Сградата включва общо 20 жилището с 24 паркоместа. Акт 16 на постройката се чака през идната година .
Уникалността на мястото и терена предизвика концепцията за независимост на избора – естественият рид на метри от Южния Парк обезпечава лукса да се наслаждаваш на панорамни гледки към Витоша и центъра на София.

Бутикова постройка до Семинарията
Сградата е на 6 етажа с планувано равнище за подземни гараж. Кооперацията е в градеж, съвсем е достигната кота 0. Издигането на недодялан градеж се чака в края на 2018 година, а Акт 16 - през есента на 2019 година



Сградата е извънредно атрактивна за инвестиция с помощта на основното си местонахождение. Недалеч от постройката са ситуирани няколко спирки на градския превоз. В региона има също влиятелни учебни заведения и детски градини, спортна зала и тенис корт " Малееви " и болница ТОКУДА, няколко аптеки и голям брой магазини. Около постройката има многообразие от хранителни магазини, кафенета, заведения за хранене.
Схемата на заплащане планува 30% от сумата да се заплати на прелиминарен контракт, както и по 10% на всяка плоча.

София Ленд Резидънс
Вече ви информирахме за този комплекс. Причината още веднъж да го споменем е, че това е един от най-хубавите планове на жилищния пазар сега в София.

София Ленд Резидънс е затворен жилищен комплекс , състоящ се от 8 здания и общо 249 просторни жилището, осигуряващи гледки към Витоша и Борисовата градина.
Вътрешният парк на комплекса е ситуиран върху 17 декара с водни огледала, алеи и декоративна растителност. Озеленяването включва висока и ниска дървесна растителност, цъфтящи и ниски шубраци с жив плет.



Предвидени са алпинеуми със сезонни цветя, покривни растения и трева, парково осветяване с видео-наблюдение, железна ограда с двойни профили, поливна система и градинско съоръжение.

Последен разполагаем апартамент в бутикова постройка до Семинарията

Сградата е със смесено предопределение - планува кафе-клуб, салон за хубост, офиси и жилища, външни паркоместа.


Предлаганото последно жилище е мезонет от 223 кв. м с включено паркомясто.
В цената му е включено довеждане докрай „ до ключ “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР