Ловецът на бежанци коментира ситуацията с циганчето, което псува българите.

...
Ловецът на бежанци коментира ситуацията с циганчето, което псува българите.
Коментари Харесай

Динко: Ако още един циганин се изгаври с България, паля танка и минавам през къщата му

" Ловецът на бежанци " разяснява обстановката с циганчето, което псува българите. " Ако още веднъж ром се изгаври с България, никак не ме интересува, запалвам танка и минавам върху къщата му, ей така, за наказване! Боят му беше малко на тоз ром, даже да ме осъдят, знам, че съм го направил, тъй като си го е заслужавал ". Това каза пред " Флагман.бг " Динко Вълев от Ямбол за случая.

Видеото породи милиони мнения в обществените мрежи, а гледанията му надвишиха даже клипчето с целувката сред Кобрата и Джени Суши. Вълев отишъл до Лясковец, област Велико Търново, с цел да откри циганина и къщата му, където в действителност се разиграла сцената с откъсната обица. От думите му стана ясно, че ромчето и майка му, която също стана известна с обидите си по адрес на българите, живеели в Германия. Сега Гилбърт Стефанов, който по този начин се е записал във Facebook, бил във почивка и се завърнал за малко у нас.

" Върнал се и решил да се направи на забавен. Малко му беше. Българите го биели и го тормозили и той по тази причина ги мразел. Има подаден сигнал към 112 и в полицията, въобще не ме интересува, в случай че ще и в пандиза да ме вкарат… ", добави още Динко.

Относно спекулациите, които незабавно превзеха общественото пространство, откакто ямболията пусна фотос на циганина, че фотографията била фалш и машинация, Динко Вълчев отговори изрично:  " Те могат да приказват за брат ми, че е пе**раст, пък аз брат нямам… ", ясно приказва, че фрагментът е достоверен. Динко Вълев му е дал пет дни период да се извини за обидните думи, в противоположен случай ямболията го заплашил, че ще възпламени къщата му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР