Ловешката полиция издирва избягал затворник. По първоначална информация мъжът е

...
Ловешката полиция издирва избягал затворник. По първоначална информация мъжът е
Коментари Харесай

Осъден за блудства и кражби избяга от затвора в Ловеч

Ловешката полиция търси избягал пандизчия. По първична информация мъжът е бил настанен в затворническо общежитие от отворен вид и е работел денем.

Тази заран той избягал от работа и още е в неопределеност. В издирването му са ангажирани задоволителен брой служители на реда – от всички районни ръководства в района, заяви за Дарик шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Ловеч, старши комисар Милен Маринов.

Заместник-министъра на правораздаването Николай Проданов заяви пред медиите, че пандизчията се споделя Борислав Иванов и е наказан за блудства и обири. Избягалият Борислав Иванов е в ловешкия затвор от 2011 година, където е излежавал 13-годишна присъда за блудничество и обири.

" Изтърпял е 7 години от наказването си и това е дало опция неговият режим да бъде заменен и той да бъде изместен от общежитие от открит вид ", изясни зам.-министърът.

Преди месец 48-годишният мъж е изместен в общежитието и денем е чистел халета в някогашно млекопреработвателно дружество, където е бил безусловно неохраняван. Около 10:30 ч. тази заран чиновник от компанията съобщил за неналичието му.

В момента има към 800 индивида, които са в общежитията и работят. Няма по какъв начин до всеки от тях да има надзорник, сподели още Проданов. От една страна изискванията за работа в пандизите са лимитирани и продукцията мъчно може да е конкурентноспособна. Затова обществото може би би трябвало да премисли този модел на работа, уточни Проданов.

Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР