Ловеч. Истинска битка срещу агресията в училище поведе народният представител

...
Ловеч. Истинска битка срещу агресията в училище поведе народният представител
Коментари Харесай

ГЕРБ: Народният представител Иван Миховски поведе битка срещу агресията в училище

Ловеч. Истинска борба против експанзията в учебно заведение поведе националният представител от ГЕРБ-Ловеч Иван Миховски. В взаимна негова самодейност с управлението на ОУ " Васил Левски " в село Борима, община Троян, там се организира състезателен празник под мотото „ Деца и родители дружно против експанзията посредством спорт “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Десетки деца от 1 до 7 клас и техните родители се включиха в конкуренцията в игрите дълъг скок, мятане на топка по цел, щафета, пукане на балони, скачане с чувал и други занимателни надпревари.
Директорът на учебното заведение Иванка Миткова изрази същинското си удовлетворение от реализацията на самодейността, като благодари на екипа си за усърдната работа по организацията и на Миховски за сериозния ангажимент по провеждането на надпреварата.
Емоциите за дребни и огромни бяха неповторими, а най-вече овации получи Иван Миховски за смелостта да се състезава персонално в няколко от дисциплините дружно с децата - мятане на топка, пукане на балони и скачане с чувала. Всички участници получиха грамоти и лакомства, спечелилите – медали, обезпечени от народния представител. Голямата премия за всички е персоналната покана на Миховски участниците и техните родители и учители да му бъдат посетители в Народното събрание и на място да видят по какъв начин работи Комисията по обучение в Народното събрание.
„ Прекрасен празник! Истинската битка против експанзията в учебно заведение може да се води пълноценно единствено по този метод - дружно деца, родители и учители. Днес всички сме удовлетворени и щастливи, тъй като бяхме дружно, бяхме на открито в този прелестен есенен ден, бяхме на спортната площадка и дружно се забавлявахме в игрите. Беше толкоз красиво и даже на моменти с напрежение, че на никой не му пристигна на разум даже на нагруби или обиди някого. Децата изразходваха доста сила в надпреварата, прекараха радостно с родителите си, научиха доста в надпреварата – най-много това, че в надпреварата постоянно има спечелили и победени, значимо е да се играе почтено и тогава никой на никого не се сърди. Благодаря на учителите за съвършената организация, на родителите – че се включиха с толкоз предпочитание и на децата за напъните им и усмивките им. Готов съм да бъда и да поддържа сходни начинания, в случай че и други учебни заведения в региона споделят концепцията ни, както ОУ „ Иван Хаджийски “ в Троян, където ще бъде идващият състезателен празник дружно против експанзията посредством спорт “, съобщи Миховски пред присъстващите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР