Love Island: Състезателят на All Stars Мичъл Тейлър даде да

...
Love Island: Състезателят на All Stars Мичъл Тейлър даде да
Коментари Харесай

Мичъл Тейлър се замахва с бившите на Love Island, докато се връща във вилата на ITV2 за All Stars

Love Island: Състезателят на All Stars Мичъл Тейлър даде да се разбере, че не желае Аби Мурс и Ела Барнс да се причислят към него във вилата.

Въпреки обявените романи с двете звезди отвън вилата след срещата им в шоуто предишното лято, звездата от Love Island 2023 се стреми да заобикаля някогашните си в последния си престой във вила. Мичъл беше разгласен за състава на специфичния сериал за всички звезди, който започва идната седмица.

Но откакто звезди от всички сериали се причислиха към шоуто и някои някогашни се събраха още веднъж, Мичъл наподобява направи копаене на своите двама Бивши от Острова на любовта, след драма с любовен триъгълник предишното лято. Попитан дали вижда някогашни във вилата, той допусна, че Ела и Аби може да са изкушени да влязат във вилата в опит да се върнат с него.

Не единствено това, само че той затвори всевъзможни очаквания за събиране с двата някогашни сподели, че не вижда " никакво бъдеще с тях " и това " няма да се случи ". Казвайки, че „ избира да не “ вижда някой от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР