Лошото е, че случващото се сега, ще бъде на гърба

...
Лошото е, че случващото се сега, ще бъде на гърба
Коментари Харесай

Хаджигенов: Това с кафето и списъците го почнахме още през ранните 90 години

" Лошото е, че протичащото се в този момент, ще бъде на гърба на правораздаването и на жителите ”, допълни Хаджигенов.

„ Никакъв резултат няма да има след листата. Това е част от тъпото шоу „ Борисов ”. Какви описи? Единият чете Гугъл, принти на принтера, носи на Гешев – той ги носи в Министерство на вътрешните работи. После се появява един различен първенец в клоунадата на Борисов – вади един контра лист, в който попада името на Иван Костов. Какво е това? Това е цялостна нелепост ”. Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” юрист Николай Хаджигенов в отговор на въпрос каква ще е ориста на описите, предоставени от премиера Кирил Петков на прокуратурата.

„ Какво ще стане би трябвало да каже прокуратурата, тъй като тя е способена. Ако се подходи чисто законово, както би трябвало да се подхожда всякога – би трябвало да се реши дали има задоволително данни за досъдебни производства. Тоест да се ревизира има ли данни за осъществени закононарушения ”, уточни от своя страна и юрист  Димитър Марковски.

„ Въртим се в един злобен обаян кръг. Това с кафето и описите го почнахме още през ранните 90 години…. Богомил Бонев беше още вътрешен министър, акцентира Хаджигенов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР