Лоши пътища, безработицата и престъпността са част от проблемите, поставени

...
Лоши пътища, безработицата и престъпността са част от проблемите, поставени
Коментари Харесай

Лоши пътища, безработица и престъпност

Лоши пътища , безработицата и престъпността са част от проблемите, сложени пред регионалния шеф на Плевен Иван Янчев от общински кметове, оповестиха от Областната администрация.

Янчев продължава своята самодейност за персонални срещи по места с кметовете на общини, с цел да чуе какви са проблемите и по какъв начин може да спомага за тяхното разрешаване.

Последните срещи на регионалния шеф са били с кмета на община Кнежа - Илийчо Лачовски, на община Искър - Валентин Йорданов и на община Долни Дъбник - Иван Ветов.

Сред поставените от тях проблеми с изключение на неприятната пътна инфраструктура, безработицата и битката с престъпността, са и такива с уличното осветяване, чистотата, демографската рецесия и обвързваните с нея обществени услуги, които могат да се оферират на възрастното население и други.

Миналата седмица Иван Янчев организира срещи и с кметовете на общините Левски и Пордим. Те са част от тактиката на регионалния шеф за поддръжка на локалното самоуправление от страна на страната и поръчка за съдействие за просперитета на региона.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР