Лоши новини за мелето с Лютви Местан край Маказа Ужасяващи

...
Лоши новини за мелето с Лютви Местан край Маказа Ужасяващи
Коментари Харесай

Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ

Лоши вести за мелето с Лютви Местан край Маказа Ужасяващи детайлности от мелето с колата на Местан ВИДЕО Местан е карал по път без преимущество при злополуката Задържаха Лютви Местан поради съдбовната злополука Лютви Местан остава в ареста поради съдбовния конфликт Бащата на убитото бебе: Местан не спря на знак "Стоп " Местан упрекнат за гибелта на бебето, не разрешиха му да напуща страната Кръстовището от мелето с Местан като мястото, погубилото 4-ма футболисти

Катастрофира автомобилът на Лютви Местан, оповестява 24rodopi.com. Има потърпевши, измежду които и деца. Състоянието на едното е тежко.

Лидерът на партия ДОСТ не e измежду ранените.



Пътният случай е станал на разклона за Загорско и Джебел. Сблъсъкът сред " Фолксваген " -а на Местан и различен автомобил е в един от сериозните сектори на пътя Кърджали - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", където преди година имаше смъртен случай.

Местан е бил на посетители на другар в джебелското село Слънчоглед. В ранния неделен следобяд той тръгнал за София. На разклона направил опит да се включи в придвижването на основния път, когато последвал удар с различен лек автомобил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР