Лошата енергия на къщата може да ви разболее, ако стоите

...
Лошата енергия на къщата може да ви разболее, ако стоите
Коментари Харесай

Лошата енергия на къщата може да ви разболее. Това са симптомите

Лошата сила на къщата може да ви разболее, в случай че стоите в нея дълго време

Може ли една къща да разболее човек? Да, може. Това може да е поверие, само че постоянно се е считало, че не е добре да стоите в къща, която има неприятна сила или е болна.

Симптомите на човек се утежняват, когато остава в къща с неприятна сила за дълго време. Симптомите могат да изчезнат, когато човек напусне „ болната къща “ или постройката.

Стари къщи, неприятно проветриви пространства, неприятно осветяване, неприятно местонахождение, прекомерно влажно или прекомерно изсъхнало – всичко това може да бъде доста нездравословно.

Има доста аргументи, заради които стаите могат да станат нездравословни и рискови за хората. Но има и друга причина, заради която човек може да се разболее в избрана къща и това е психическата причина.

Ако къщата няма положително осветяване или има неприятна вентилация, цялостна е с влага и плесен, можете да се почувствате доста зле в нея и това може да бъде рисково за живота.

В “болна къща ” се появяват уязвимост, странни алергии, главоболие, бодърствуване или кошмари. Човек, който стои в такива стаи, изпитва физически дискомфорт и нервност.

Загубата на мощ и неприятното въодушевление могат да се трансфорат в меланхолия. Може да се развие и взаимозависимост и индивидът стартира да пуши или пие, с цел да се успокои или като енергиен стимулант. Но ситуацията се утежнява, човек се усеща все по-зле.

Хората постоянно са знаели, че неприятната сила на къщата може да ви разболее и че това не е обвързвано с плесен или неприятното състояние на къщата във връзка с слънцето. Къщата може да повлияе психически на хората, които остават в нея дълго време. И концепцията за „ прокълнатата къща “ не е мистичност, а метафора.

Ужасно или тъжно събитие, случило се в нея. Нищо чудно, че купувачите желаят да знаят историята на къщата или жилището. Злото или заболяването могат да останат вечно измежду стените на тази къща.

Продължителни кавги, кавги, злополуки, които преследват притежателите, персонални проблеми. Ако чувствате уязвимост, нервност, главоболие, сухота в устата, отмалялост на очите – това може да е реакция на неподходящо “психическо поле ”.

Някой е проклел къщата или жилището: Например, апартаментът е бил незаслужено присвоен или някой от злоба е поискал зло или даже е нанесъл вреди на къщата.

Има редица аргументи, заради които една къща може да бъде болна. Психологическите аргументи към момента не са изучени, както силата на мозъка не е изследвана, по този начин и самият мозък остава мистерия. Но неприятните стаи в действителност могат да изчерпят позитивната сила на индивида.

Основният симптом, че сте живели в „ болна къща “ е, че вашето здраве и психическо положение доста се усъвършенстват, откакто напуснете такава къща.

Вижте още: Лошата сила на къщата може да ви разболее. Това са признаците

Здравословното ви положение се утежнява, колкото по-дълго оставате и живеете в „ болната къща “.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР