Лоша комуникация и невъзможност за работа в екип – това

...
Лоша комуникация и невъзможност за работа в екип – това
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ръководството на БДЖ говори с принципала през медиите

Лоша връзка и неспособност за работа в екип – това е оценката на транспортния министър Росен Желязков за ръководството на БДЖ. Пред публицисти той означи, че тя изцяло съответствува с претекстовете на подалите през днешния ден оставка изпълнителен шеф на БДЖ Владимир Владимиров, ръководител на Съвета на шефовете Велик Занчев и финансов шеф Филип Александров.

Той уточни, че по-рано е имал нарочна среща с ръководителите на държавния жп транспортьор, на която му е било показано настоящото положение на холдинга: „ На среща с мениджмънта бях убеден, че няма никакъв проблем, който да е обвързван със положението на преносимия състав, ограниченията за сигурност и изпъленнието на графика”.
Цялото управление на БДЖ е подало оставка Ден по-рано транспортният министър разпореди цялостен одит на холдинга поради тежкото му финансово положение
Въпреки това Желязков разпоредил одит, който да ревизира тези изказвания и да осведоми навреме при намиране на други проблеми. Тогава се случил непонятен за него поврат: „ Неясно за мен по какъв начин, в медийното пространство се появиха отчети или отчет, обвързван с проблеми в холдинга, подаден пред борда с изказване за разнообразни проблеми. И до сегашния миг не разполагам с текста на този доклад”.



От думите му стана ясно, че решението за искане на оставки е пристигнало когато „ управлението стартира да приказва с принципала през медиите”. Министърът акцентира, че на този стадий не са обсъждани нови имена, като заявките на Влаидмиров, Занчев и Александров ще бъдат прегледани самостоятелно през идната седмица т.е. всеки от тях може и да остане на поста си.

„ Съществува напрежение, което не желая да се придвижва върху дъщерните сдружения и да е причина за най-различни спекулации за положението на БДЖ до приключването на одита”, съобщи Росен Желязков. От думите му стана ясно, че срокът за привършване е 40 дни от 24 октомври, т.е. ще знаем какво се случва в държавните железници при започване на декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР