Лос Анджелис Клипърс надигра големия си съперник Лос Анджелис Лейкърс

...
Лос Анджелис Клипърс надигра големия си съперник Лос Анджелис Лейкърс
Коментари Харесай

Клипърс взе голямото дерби на Лос Анджелис след трипъл-дабъл на Кауай Ленард

Лос Анджелис Клипърс надигра огромния си противник Лос Анджелис Лейкърс със 127:116 точки в огромното дерби на „ града на ангелите “ в мач от постоянния сезон на НБА.

„ Ножиците “ имаха превес през цялата среща и не изпуснаха самодейността за съвсем всичките 48 минути на паркета. На почивката Клипърс имаха преднина от 77:64 точки, като Лейкърс съумя да завоюва единствено третата четвърт, което се оказа незадоволително за възпитаниците на Дарвин Хам, които играха в конфликта без звездата си ЛеБрон Джемйс, който лекува травма в глезена на левия крайник.

Кауай Ленърд записа втория „ трипъл-дабъл “ в кариерата си след 25 точки, 11 битки и 10 асистенции, а Джеймс Хардън приключи с „ дабъл-дабъл “ - 23 точки и 10 асистенции. Трима играчи пък приключиха с по 17 точки – Норман Поуел, Пол Джордж и Теранс Ман, до момента в който Ръсел Уестбрук остана с 16 пункта.

Д'Анджело Ръсъл приключи с 27 точки и 10 асистенции за 18-кратните първенци от Лейкърс, а Антъни Дейвис вкара 26 и завоюва 12 битки.

В класирането ЛА Клипърс е четвърти на Запад с актив от 27 победи и 14 провали, до момента в който Лейкърс е девети в същата конференция с баланс от 22 триумфа и също толкоз загуби. За „ ножиците “, които са в серия от три следващи победи в Лигата, следва посещение на Торонто Раптърс, а „ езерняците “ одобряват Чикаго Булс.

Kawhi Leonard tallied a triple-double in the Clippers' Battle of LA win!

25 PTS
11 REB
10 AST
68% FG
— NBA (@NBA)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР