Лос Анджелис Кингс отнесе Минесота с 4:0, като вратарят-ветеран Джонатан

...
Лос Анджелис Кингс отнесе Минесота с 4:0, като вратарят-ветеран Джонатан
Коментари Харесай

Лос Анджелис и Айлендърс бият със суха мрежа

Лос Анджелис Кингс отнесе Минесота с 4:0, като вратарят-ветеран Джонатан Куик направи 28 спасявания и записва първи шътаут за сезона и 53-и в кариерата. Кралете са 6-и в Западната дивизия, а Минесота е на последното 8-о място.

Джарет Андерсън-Долън се отличи с гол и пас. Тревър Муур, Дъстин Браун и Дрю Дъфти също бяха точни. Тимът на Минесота има опрощение, защото прекара две седмици в цялостна карантина поради инфектирани с ковид и играчите им бяха тотално отвън форма.
Айлендърс се разправи с 3:0 с Бъфало като посетител и с 19 точки измести Филаделфия от 2-ото място в Източната дивизия. Вратарят им Иля Сорокин направи 20 спасявания и записа първи мач със суха мрежа през сезона и общо четвърти в НХЛ.

Андрес Лий вкара два пъти, като по този метод записва осми следващ мач с попадение или асистенция. Жан-ГабриеПаго пък означи в четвърти следващ мач.
Без Александър Георгиев Рейнджърс падна с 2:5 от Ню Джърси Девилс в районното дерби, само че и двата тима са в много сложна позиция в източната дивизия. Заместникът на Георгиев Игор Шестьоркин избави 32 удара. Девилс има 12 точки и се подрежда на 6-о място, а Рейнджърс е тъкмо след тях с 11.

Новобранецът Йегор Шарангович вкара за 3:2 9:17 минути преди края на срещата, а Ню Джърси въпреки и с две седмици пауза, не демонстрираха липса на форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР