ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Мощен сърф се разпространи по плажовете

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Мощен сърф се разпространи по плажовете
Коментари Харесай

Огромни сърфове натоварват плажовете на Западното крайбрежие и в Хавай с наводнения в някои ниско разположени крайбрежни райони

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Мощен сърф се популяризира по плажовете на Западния бряг и Хавай в четвъртък като огромно неспокойствие, генерирано от плевел Тихи океан се изтласква към крайбрежията, причинявайки локализирани наводнения.

Синоптиците приканиха хората да стоят надалеч от скали и кейове и да не обръщат тил на океана заради заплахата от „ мразови талази “ - от време на време доста по-големи талази, които могат да излязат надалеч нагоре по пясъка и да отмият някого от плажа.

Предупреждението за висок сърф за елементи от Северна Калифорния споделя, че вълните ще варират от 28 до 33 фута (8,5 до 10 метра) и до 40 фута (12 метра) на някои места, сподели Националната метеорологична работа, добавяйки, че има известия за наводнения в ниски крайбрежни региони.

В Аптос, в северния завършек на залива Монтерей, сърф трансферира плажа и опустоши паркинг, оставяйки региона посипан с парчета. Окръг Санта Круз издаде предизвестия към хората в няколко крайбрежни региона да бъдат подготвени за евакуация.

„ Майката приро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР