ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джо Кой си спомня как е

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джо Кой си спомня как е
Коментари Харесай

Джо Кой е готов да изпълни детската си мечта да бъде домакин на Златен глобус с надеждата да остави положителна следа

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Джо Кой си спомня по какъв начин е гледал огромни церемонии по награждаване като Златните глобуси с майка си на дивана в хола, пробвайки се да познайте спечелилите.

Това беше обред, който Кой обичаше като дете. Оттогава той израства като комедиант с разнообразни стендъп промоции и няколко актьорски функции, в това число миналогодишния филм „ Великденска неделя “.

В неделя Кой ще изживее детската си фантазия да бъде хазаин на Глобусите – което желае да се върне във форма, откакто беше очернен след години на скандал. Той назовава идните си отговорности „ доста огромен миг “.

„ Това е връщане към моето детство и в този момент аз съм индивидът, който е на сцената “, сподели Кой, вторият азиатски хазаин в историята на Globes. (Сандра О управлява шоуто през 2019 г.) Той желае да въодушеви тези от азиатската общественост в първия си огромен хостинг концерт.

„ Като дете и гледах телевизия и нямах толкоз доста модели за подражателство, които да ме въодушевяват индиректно, това значи това за мен “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР