Лоренцо Музети влезе в една доста неприятна серия. Италианецът записа

...
Лоренцо Музети влезе в една доста неприятна серия. Италианецът записа
Коментари Харесай

Участник на Sofia Open разкри причината за слабите резултати напоследък

Лоренцо Музети влезе в една много неприятна серия. Италианецът записа 6 следващи загуби, преди тази седмица да победи в мач от първия кръг на шампионата в Астана.

19-годишният млад гений в следствие отпадна във втория кръг на конкуренцията в Казахстан и към този момент ще се насочи към София, където би трябвало да го забележим през идната седмица. Лоренцо даде ясно да се разбере, какво се крие зад тези 6 следващи провали и приказва искрено за проблемите в своя живот.

„ Бях в извънредно тежка и неприятна обстановка. До края на май, сезонът за мен бе прелестен, само че по-късно навлязох в една ужасяваща поредност от загуби. Истината е, че се усещах зле и нямах никакво предпочитание да играя тенис. Признавам, че раздялата с приятелката ми повлия доста неприятно на всичко в живота ми. Загубих всякакво предпочитание за игра, и прекосих през сложни моменти. Наложи се да потърся психическа помощ, и за благополучие в този момент съм надалеч по-добре. Още привиквам с мисълта, че би трябвало да продължа напред, само че несъмнено и упованията на хората ми тежат много. Знам какво мислят експертите за мен, доста считат, че даже съм кадърен да печеля купа от шлема, само че това наподобява много сложна задача. Трябва да се науча да се оправям с напрежението, и несъмнено смятам, че, в случай че съумея да го сторя, най-хубавото за мен следва “, сподели Музети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР