Лоренцо Музети продължава с добрия си сезон на клей. Италианецът

...
Лоренцо Музети продължава с добрия си сезон на клей. Италианецът
Коментари Харесай

Лоренцо Музети назова своя тенис идол

Лоренцо Музети продължава с положителния си сезон на клей. Италианецът към този момент е част от третия кръг на Ролан Гарос, където по-късно през днешния ден го чака среща с Камерън Нори.

По-рано през сезона пък, надареният тенисист победи не кого да е, а Новак Джокович и прави усещане, че Музети играе все по-уверено и въобще не е инцидентно, че той е в топ 20 на международния хайлайф.

21-годишният тенисист назова своя кумир в играта, само че също по този начин показа и няколко думи за упованията си от дуела против Нори.

„ Няма какво да укривам това, постоянно съм харесвал Роджър Федерер. Истински му се удивлявам за всичко, което е постигнал и е направил в тениса. Той вечно ще остане една от най-големите митове на международния спорт и за мен несъмнено Федерер е образец за подражателство, човек, от който можеш да вземеш доста. Колкото до мача ми с Нори, несъмнено чакам сложен и дълъг дуел. Изиграли сме една среща, в която аз завоювах, само че съм сигурен, че в този момент Камерън ще търси своя реванш. Няма да е по никакъв начин елементарно и ще би трябвало да дам най-хубавото от себе си, в случай че желая да продължа напред. Подготвен съм за дълга и изтощителна среща и се надявам, че след нейния край ще се поздравя с крайната победа “, сподели Музети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР