Лорън Гуджър се намеси в скандала с Photoshop на Кейт

...
Лорън Гуджър се намеси в скандала с Photoshop на Кейт
Коментари Харесай

Лорън Гуджър казва, че „всички правят снимки в Photoshop“, докато защитава скандала с Кейт Мидълтън

Лорън Гуджър се намеси в абсурда с Photoshop на Кейт Мидълтън, като упорства, че „ всички “ редактират своите изображения в обществените медии.

37-годишната звезда от TOWIE не е непозната за потреблението на филтри и е била упреквана за потребление на Photoshop в предходните си изявления, само че Лорън счита, че херцогинята на Уелс е била подложена на излишно наблюдаване и рецензия за нейното качване за Деня на майката.

Принцеса Кейт призна в понеделник, че е редактирала фотографията на нея и трите й деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, и даже излезе с откровено опрощение, откакто някои от водещите международни пресагенции упрекнаха здравословното семейство фотография, която е изменена.

Сега телевизионната риалити звезда Лорън показа мислите си по отношение на обявата на Кейт за Деня на майката. Отправяйки се към историите си в Instagram, звездата показа още веднъж фотографията и до нея тя написа: „ Абсолютно обичам тази фотография. Така че, за какво, о, за какво една най-красива майка и предстоящ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР