Лора Крумова се връща в Нова телевизия от есента, научи

...
Лора Крумова се връща в Нова телевизия от есента, научи
Коментари Харесай

Лора Крумова се завръща в Нова телевизия с екипа на Цитиридис

Лора Крумова се връща в Нова телевизия от есента, научи сензационно „ Уикенд ” от нейни близки. В последната година тя бе заместител основен редактор в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” в Би Ти Ви. Но на фона на заплахата да изхвърлят предаването зад борда, журналистката е предпочела да се върне на предходното си работно място, което напусна с гръм и тропот през януари 2020-а.

Лора ще заеме мястото на ненадейно напусналата Мая Костадинова в следобедния блок „ Неделята на Нова ”. Както „ Уикенд ” писа, Костадинова си потегли безусловно от през днешния ден за на следващия ден, без да даде предупреждение, защото се почувствала афектирана, че се готви промяната й.

Завръщането на Лора в Нова тв стана по-малко от година и половина откакто тя напусна със скандал. Крумова подаде оставка с обяснението: „ на фона на процесите там считам, че това е вярното решение за мен ”. Тя имаше поради серия от уволнения на близки за нея сътрудници, с които работеше в съботно-неделното предаване „ Събуди се ”. Оттогава до момента кадровите разтърсвания в малкия екран не са престанали, само че все пак водещата си е приготвила багажа за следващо завръщане там. Именно в Нова е минала главната част от нейната кариера и, без значение, че към този момент два пъти я е напускала поради Би Ти Ви, Крумова постоянно е твърдяла, че там се усеща като вкъщи си.

Този път тя считала да заведе в Нова и огромна част от екипа на Николаос Цитиридис, с който работи в последната година. Хората, които се трудят зад кадър в предаването, не са известни, защото Би Ти Ви усърдно крие и лицата, и имената им, без да ги удостои даже с изписване във финалните надписи или във фирмения уебсайт. Но Крумова като зам.-шеф е наясно с качествата им и се приказва, че към този момент била направила лист с сътрудниците, които ще вземе със себе си. В медийните среди е известно, че Нова е малкия екран, в която заплатите са най-високи. В същото време възнагражденията във вечерното шоу на Би Ти Ви били доста окастрени поради ниския рейтинг и съкращаването му от един на половин изтънчен част. На всичкото от горната страна малкия екран разпусна екипа още при започване на юни, оставяйки доста от работещите там без пари за лятото, защото са на авторски контракти. Ето за какво на зам.-главната редакторката няма да й бъде мъчно да ги изтегли при конкуренцията.

Самата Лора не е била на екран от три години. Тя излезе в майчинство през 2018-а поради раждането на щерка си Мина – нейното второ дете след сина й Явор, роден през 2013 година След приключването на отпуска по второ майчинство Крумова подаде оставка и отиде при Цитиридис, където работи зад кадър. От 2018-а до момента появите й пред камерите се броят на пръсти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР