Лора Георгиева отдавна е захвърлила всякакъв морал, личи по облеклото

...
Лора Георгиева отдавна е захвърлила всякакъв морал, личи по облеклото
Коментари Харесай

Следващия път я пуснете по гащи! Синоптичка на Нова се показа като стриптийзьорка в ефир

Лора Георгиева от дълго време е захвърлила всевъзможен морал, проличава по облеклото й!
Рано заран, когато хората се подготвят за работа, а децата за учебно заведение, се чака да има някакви задръжки по родните малките екрани, само че за следващ път видяхме, че такива няма. Нова телевизия още веднъж ни показва, че не следи чиновниците си по какъв начин излизат в ефир, което е груба неточност.



Синоптичката Лора Георгиева да вземем за пример през днешния ден излезе по минижуп, който разкриваше краката й съвсем до бельото. И то в часови пояс, който не е единствено за възрастни.

Ако беше излязла по този начин след 23:00 ч., нямаше да има проблем. Сега обаче картината си беше напряко за алена точка 18+.

Обществена загадка е по какъв начин синоптичките се уреждат на работа в малките екрани. Те разчитат единствено на външния си тип, а множеството грам не схващат от метеорология, нито имат подобаващото обучение за тази специалност. Всъщност похвално е, в случай че изобщо имат висше обучение.

Това, което видяха феновете на Нова тази заран, граничи със стриптийз. В пийп шоу клубовете девойките постоянно излизат по този метод, преди да се съблекат съвсем до дъно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР