Лора Бардсли, 26-годишна майка на две деца от Стокпорт, Англия,

...
Лора Бардсли, 26-годишна майка на две деца от Стокпорт, Англия,
Коментари Харесай

Майка на две деца прави секс с приятел на 15-годишния си син

Лора Бардсли, 26-годишна майка на две деца от Стокпорт, Англия, имала проблеми с приятеля си по време на карантината. И нейни другари ѝ оказали мощна поддръжка през този сложен интервал.

Това обаче не било задоволително за дамата и тя внезапно изпитала пристрастеност към 15-годишния им наследник, оповестява " Сън ".

Лора почнала да написа на момчето интимни известия във Facebook, разпитвайки го за половите му желания и разказвайки детайлности за половия си живот.

След това дамата примамила младежа в дома си, с цел да „ види котенцата “. Скоро родителите забелязали, че синът им станал нападателен, напуснал учебно заведение и от самото начало изчезвал някъде. Както се оказало по-късно, ученикът прекарвал цялото си свободно време при тяхната 26-годишна другарка.

Забранената връзка траяла четири месеца. През това време прелъстителката съумяла да прави секс с момчето най-малко 15 пъти и го заливала с любовни писма.

И когато майката на младежа най-сетне забелязала тези развратни известия, Лора го убедила да смени името и фотографията си в обществените мрежи, с цел да прикрие следите си.

Впоследствие съблазнителката била арестувана от полицията и ѝ забранили да има контакти момчето. Но когато дамата била пусната под гаранция, тя атакувала ученика в обществените мрежи с нова мощ.

Жената създавала подправени профили и употребила разнообразни номера, с цел да изпраща текстови известия и да се обажда на него и новата му другарка, като твърдяла, че обича младежа и ревнува.

Майката на две деца още веднъж била арестувана и скоро наказана на шест години затвор. " Ненавиждам себе си. Не трябваше да се случва. Съсипах живота им ", споделила тя в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР