Лондонски лекар посочи, че според математическия метод на златното сечение,

...
Лондонски лекар посочи, че според математическия метод на златното сечение,
Коментари Харесай

Обявиха Меган Маркъл за най-красива сред младите кралски дами

Лондонски доктор уточни, че съгласно математическия способ на златното сечение, употребен от античните гърци, годеницата на принц Хари Меган Маркъл е най-красивата дама измежду младите дами в английския кралски двор.

Д-р Джулиан де Силва от клиниката за лицева козметика и пластична хирургия в Хамърсмит, Лондон, съобщи, че 36-годишната Меган има по-съвършено лице от херцогинята на Кембридж Катрин и Зара Филипс, също 36-годишни, както и от принцесите Биатрис и Юджини, надлежно на 29 и 27 години.

Прилагайки метода, доктор Да Силва е открил, че с резултат от 87,4% пропорциите между очите, веждите, носа, устните, брадичката, челюстта и формата на лицето на бъдещата брачна половинка на принц Хари се приближават оптимално до древногръцкия блян за физическо съвършенство.

Второ място с 86,8 % заема херцогинята на Кембридж Катрин, следвана от Зара Филипс, принцеса Биатрис и принцеса Юджини. 

Макар да има най-голям резултат измежду представителките на кралското семейство от своето потомство, Меган Маркъл изостава от дамата, чиито лицеви пропорции на 91,85 % се приближават до идеала за хубост - актрисата и някогашна брачна половинка на Джони Деп Амбър Хърд, показва още в. " Дейли Експрес ", представен от Българска телеграфна агенция.

Междувременно стана ясно, че годеницата на принц Хари е била кръстена на загадка гала в наличие на близки от архиепископа на Кентърбъри. Сега към този момент тя изповядва вярата на Англиканската черква, преди да се омъжи за Хари на публична гала на 19 май. Според кралските догми тя не е длъжна наложително да го направи, с цел да се омъжи за него, само че през ноември при оповестяването на годежа сподели, че ще го стори като знак на почитание към кралица Елизабет II и ролята й на върховен шеф на Църквата на Англия. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР