Лондон. Шпионите на Путин ухажват британския истаблишмънт чрез Имперско ортодоксално

...
Лондон. Шпионите на Путин ухажват британския истаблишмънт чрез Имперско ортодоксално
Коментари Харесай

The Sunday Times: Шпионите на Путин ухажват британския истаблишмънт

Лондон. Шпионите на Путин ухажват английския истаблишмънт посредством Имперско ортодоксално общество за Палестина, написа в днешния брой на вестник The Sunday Times .
Един от най-близките придворни на Кралицата, братовчед на принц Чарлз, и други членове на британската аристокрация означиха с вечеря в един от най-изисканите лондонски клубове основаването на английски клон на организация, която е упреквана в тесни връзки с съветското разузнаване.
Полковник Кристофър Маккензи- Бивор, Командор на Ордена на Британската империя, висш непрекъснат офицер от церемониалната кралска защита, е приказвал по време на вечерята.
Други участници в срещата са били маркизата на Бристол, принцеса Катарина Югославска, която е братовчедка на принц Чарлз, Уилям Бортрик, притежател на издателство Burke’s Peerage, занимаващо се с изявления в региона на генеалогията, учредено през 1826 година. На вечерята е участвал и съветският дипломат в Обединеното кралство Александър Яковленко.
Международният началник на хипотетичното научно общество, Сергей Степашин, е някогашен началник от съветското разузнаване.

Превод и редакция: Ивелина Ватова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР