Лондон. Министърът на външната търговия на Великобритания Лиъм Фокс заяви,

...
Лондон. Министърът на външната търговия на Великобритания Лиъм Фокс заяви,
Коментари Харесай

The Sunday Times: Британски министър заяви, че свободата на придвижване след Брекзит, ще противоречи на резултатите от референдума

Лондон. Министърът на външната търговия на Англия Лиъм Фокс съобщи, че съхраняването на свободата на напредване на хора сред Обединеното кралство и страните Европейския съюз откакто Брекзит стане факт, няма да подхожда на резултатите от миналогодишния референдум, в изявление за английското издание The Sunday Times.
Заедно с министъра на външните работи, Борис Джонсън и министъра по въпросите на Брекзит, Дейвид Дейвис, Фокс влиза в така наречен тройка на основните евроскептици в английския министерски съвет, която, съгласно мнението на доста политолози, е взела в свои ръце юздите на ръководството, след референдума.
„ Ние дадохме ясно да се разбере, че ще остановим надзор над границите си – това е един от резултатите, към които се стремяхме на референдума и нерегламентираното свободно напредване, както ми се стръва, е в прорез с тогавашното решение “, означи Фокс.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР